09:19 MANLIGT FEM I TOPP


1. SAMMETSKAVAJ.
Det här plagget toppar allt man bara kan toppa under denna säsong. Se bara på bilden ovan. Helst skulle jag säga svart MEN den lila är faktiskt helt okej också. Inte bara okej, godkänd! Jag gillar att även män kan festa till det lite extra med nya material. Varför ska bara vi kvinnor få använda sammet? Varför är alla karlar rädda för sammet? Varför inte våga fullt ut? Testa!
2. FLUGAN.
Nu snackar vi inte om självaste djuret (för det är jag otrooligt trött på) utan den lilla detalj som får en hel outfit att skjuta i höjden. Slips i all ära MEN för att vara riktigt fin, sätt dit den där flugan. Just nu finns det en hel drös sådana på marknaden och jag antar att de kommer ta slut väldigt snabbt. Jag kommer ihåg förra året när de var slut i början av december och alla blev chockade/förvånade. Sedan hittade jag en under en morgonrock och den var borta på tio sekunder. Jag råder er: KÖP FLUGAN GENAST! (har du en kvar? använd den!) HELST SVART!
3. KORTKLIPPT PÅ SIDORNA.
Frisyrerna är kanske inte det första män tänker på MEN är de snygga blir oftast hela mannen snygg. Jag gillar när det är lite mer kortklippt på sidorna och längre mitt på huvudet, bak mot hjässan. Spretigt och härligt att rufsa om. Perfekt när det ska göras snedbena och slätkammat. Bara ett hett tips. Alla män är fina när de klätt upp sig :)
4. BOOTS.
Favoriten på fötterna är de höga bootsen. Jag blir knäsvag av dessa. Hur många gånger har jag försökt att övertala min lillebror att köpa utan resultat? Min irritation har vuxit. Nästan. Däremot kanske du kan vara en av de snygga som faktiskt äger ett par? Ja tack. De passar såväg vardags som fest. Helst svarta. Är du en av de som fått tag i ett par från Jimmy Choo? Skatta dig lycklig. Det kan vara kul att vara mer eller mindre ensam om en accessoar också. Bootsen är snyggast till byxor liknande stuprör, min favorit är mörka. Vill du ha jeans till? Vik upp längst ner och på så vis får du visa fram hela skon.
5. MONOKROMT.
Den här meningen trodde jag aldrig skulle gästa min blogg MEN igår blev jag helt tagen av Mark Levengoods kläder. MARK? Som i tyska pengar!!? I alla fall var han med i Tinas cookalong och jag följde programmet ifrån gymmet. Röd skjorta. Röd slips. SÅ SNYGGT när färgerna går in i varandra. Jag tror att de flesta lyssnar på sina föräldrar, gamla flickvänner, gamla ex, mor och farföräldrar etc när de säger att antingen är skjortan mönstrad och slipsen enfärgad eller så tvärtom. MEN det nya är att de ska vara i exakt samma ton. Tänk en färg. Rosa? Rosa slips, rosa skjorta.

Snyggaste kombon just nu:
Svart skjorta, svart slips, grå kostymbyxor (tajtare nedtill), svarta boots, mönstrad kavaj (i något snyggt tyg, kanske tweed?) och en stor neverendinghalsduk. Voilá.

VAD VILL NI MÄN LÄSA MER OM?

Kommentarer
Postat av: Jessica

Hej :)

Har tre tävlingar just nu som pågår, var gärna med i någon utav dom :)

http://mammajessica.webblogg.se/category/tavlingar.html

2009-11-24 @ 09:38:03
URL: http://mammajessica.webblogg.se/
Postat av: Karin

bruka design;)

2009-11-24 @ 09:44:04
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: MALIN - Tastebyme

Sv: tack så jättemycket, och detsamma!

Kika gärna in igen! Det tänker jag göra iafl.

2009-11-24 @ 12:58:30
URL: http://tastebyme.blogg.se/
Postat av: Johan

Läser gärna mer om allmänt herrmode. Du får gärna lägga upp lite bilder för inspiration, du verkar ju ha lite koll iaf.

Den lila sammetskavajen är underbar, inhandlad på HM redan....

2009-11-24 @ 16:06:01
Postat av: MALIN

Johan: Det ska ske ;) Såklart jag har koll! haha, det är mitt jobb, min vardag, mitt LIV ;)



Tack för att du kommeterar!

2009-11-24 @ 16:11:36
URL: http://maaaliiin.blogg.se/
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0