12:34 PAPARAZZI IN THE CITY


Det som dominerar i sthlm är denne designer. Oh. Jag gissar på kökaos?

Ibland får man till bilder utöver det vanliga. Jag gillar denna. Vet ej varför. Jag gillar den bara.

Fikade scones och kaffelatte. Minst sagt GOTT!

Drottninggatan är fantastiskt fin. Jag älskar all trängsel och all kalabalik den för med sig. Tänk er julveckan. Att den är lika lång som evigheten gör gatan ännu bättre. Att en dag få besöka August Strindbergs museum har varit en, tjaa.. dröm.. sedan åk nio. Jag ljuger inte.

Här jobbade jag och trivdes som fisken i vattnet.. var sak har sin tid.

Mitt i gatan fotograferade jag såklart. Vart är jag om inte mitt i? Dessa bilder fotograferade jag igår...


SITTER I MÄRSTA, tåget påväg hem. Ge mig en endaste bra anledning till att jag skulle envisas med att åka till Sthlm idag också? Jag kan exakt ALLA affärer utantill, vad allting kostar och vart strumporna hänger på lindex vid sergels torg. Jag vet det. Varför skulle jag åka en dag till? Åh. Såklart ville jag ta vara på mitt kort som går ut idag. Ett par tusen kr kostade det och DÄRFÖR ska det användas också. Nåja, jag köpte scones idag igen. Två stycken om jag ska vara ärlig. Kanske för att jag var hungrigare än en gnu?

När jag sedan skulle investera i en tidning at the trainstation stod där tele2 människor och såklart lurade in mig också. Men det är inte poängen i den här storyn, poängen är.. varför FYRA kameror var riktade mot mig och den där killen? Jag börjar tro att han kanske är en ers höghet från monaco eller något för det blixtrade hejvilt. Jag som aldrig kan vara tyst babblade på och han med. Mitt tåg fick jag springa till och lunchen han bjöd mig på får bli en annan gång. Jag fick en nyckelring. Åh.

Kommentarer
Postat av: lovisa

Jimmy cho´s upplag fanns idag också i uppsalas hm butiker :)

riiktigt snygga grejor!

2009-11-10 @ 21:48:00
URL: http://peerla.blogg.se/
Postat av: emma

Härliga bilder =)

2009-11-17 @ 10:51:52
URL: http://delicious89.blogg.se/
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0