18:51 ROADTRIP BACK HOME


Igår satt vi tre barn i baksätet. Det var trångt något så kolossalt, sist vi åkte var alla mindre och det gick hur bra som helst. Istället svettades vi gånger tusen och att jag hade min päls över oss alla var inte direkt omtyckt. Inte för fem öre. MEN vi satt med varsinn mobil och njöt. Mor och far i framsätet.. Hela familjen. När vi intog Ikea i Svall gick vi fel ingång för det första (vi gick via utgång) och alla tittade när vi gick där på rad. Kändes direkt som sunes jul "i varuhuset".. Oscar gjorde tecknet som Rudolf "HAAALT!" haha, vi alla skrattade..

Vi skulle tanka och detta var det närmsta stället.. Eh.. Mor var toalettnödig MEN hon sa att hon hellre skulle göra i bilen än att gå in i denna butik.. jag kunde inte mer än att hålla med..

Här skriker pappa "HKB" och ingen fattar någonting..

... sedan kom Edvin på att det menades "höga kusten bron"... pappa vann tydligen. Vi har alltså årligen en intern tävling om vem som ser den först...

Här såg jag den.. lite efter som vanligt då..

Vädret var väl helt enkelt underbart!?

Här blir jag alltid så nervös.. när man har bron framför sig och är redo att inta den låååånga färden..

Det är så fantastiskt fint att ord inte kan beskriva.. se bara.. se och njut!

Vi klarade oss över i alla fall! (:

Och väl hemma tog vi detta kort. HAHA. Mor tyckte att det var vackert placerat av min sko.. Jag kastade bara in skorna i hyllan för att skynda mig till tv:n, det gick sådär med tanke på att jag var tvungen att gå tillbaka och knäppa en bild :P HAHA.


NU HAR VI KÄKAT UPP MATEN HÄR HEMMA. Jag gjorde salladen. Stolt. Pappa tycker att det var jobbigt att duka för fem. Jag känner mig älskad. "Måste vi verkligen ta fram FEM tallrikar, det får ju inte plats i diskmaskinen".. "Va, har ni redan diskat en gång? Nu blir det ingenting mer förrän i slutet av veckan!" Jahaja, när man kommer hem hit får man leva i medeltiden och diska förhand.. det är tydligen billigare..

Kommentarer
Postat av: Tess

Underbar bakgrund.. Vardagsrum :)

2009-11-02 @ 19:06:53
URL: http://tessharkul.blogg.se/
Postat av: ampelos

tackar :D

2009-11-02 @ 20:08:09
URL: http://ampelos.blogg.se/
Postat av: ampelos

tackar :D

2009-11-02 @ 20:08:12
URL: http://ampelos.blogg.se/
Postat av: MALIN

jaa tack jag gillar den med väldans mycket :P

2009-11-03 @ 15:56:52
URL: http://maaaliiin.blogg.se/
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0