10:20 YOU CAME THROUGH MY SKIN


Finnar hela facet men jag överväger att trotsa detta och ändå göra en härlig dag av denna. Känns som om jag är hur pigg som helst, måste bero på den extra timme vi fick inatt, bara för det var man uppe en timme längre också. Så typiskt ändå..


SITTER PÅ TÅGET som alltid, det duggar utomhus, vädret är gråmulet MEN jag längtar till gossipgirl och ensam mamma söker så denna dag kommer antingen gå sakta eller väääldigt snabbt. Har även en stor tvätthög som ska strykas hemma. Vem vill?


Kommentarer
Postat av: Mamma

INTE JAG!!! :) smack

2009-10-25 @ 14:20:43
Postat av: Satie

Hej hundra år senare! Haha, ursäkta för att jag svarar så sent men jag har inte riktigt haft tid så jag hann aldrig svara .. men det alltså angående om den blommiga, lilla saken från H&M Trend? :)



Jag vill gärna Inte betala överpris för den och som köpare så vill jag ju kunna köpa den för "så billigt som möjligt" .. du förstår nog vad jag menar! :p



Och ekonomin tryter lite just nu med och så vill jag helst inte betala överpris för den som sagt och inte det ordinarie priset heller! :) Hur mycket skulle du kunna tänka dig att sälja den för?



Kram kram

2009-10-25 @ 20:42:55
URL: http://www.satie.devote.se
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0