22:54 INSIDEOUTSIDE


Utanför var det jordens vackraste solnedgång.. var tvungen att fotografera..

.. se bara? VACKERT MALLAN med ringen där i mitten MEN det är kameran...

... såklart satt jag med datorn i högsta hugg... och några minuter senare hade solen gått ner ännu mer..

.. fab. Jag gillar! Isak och Johanna hade också gillat. Har aldrig träffat ett par som är så galna att de verkligen springer efter solnedgångarna.. haha. sweet.


PÅ TAL OM JOHANNA. Har pratat med den bruden i 40min nu. Känns fantastiskt bra. Att sakna någon så oerhört mycket kan inte vara bra för hälsan? När vi väl kommer igång och pratar i munnen på varandra är allt som vanligt. OCH det är så det ska vara.

Kommentarer
Postat av: Fröken Dahlberg

Gillar axlelpimpet på tröjan som du har på headern, är det hemmafixat? Och pälsen från H&M trend är ju helt fantastisk, jag bannar mig själv för att jag bor i en småstad...

2009-10-15 @ 00:06:49
URL: http://frokendahlberg.blogg.se/
Postat av: MALIN

Det är faktiskt hemmafixat! jag älskart! Köpt två st broscher från h&m och satt de på varsinn axel, perfekt! Än fast du bor i en småstad ska det inte få vara ett hinder. Tvärtom. Lös detta med att skriva shoppinglistor och ta en heldag i en större stad. Tänk vad roligt att vara ensam om någon i din egen? :)

2009-10-15 @ 08:58:45
URL: http://maaaliiin.blogg.se/
Postat av: JOHANNA

åhh vännen! såå fint du skriver:D Det var verkligen sköönt att babbla på om ALLT. Älskar dej och älskar attisak och jagär så knäppa att vi springer för att hinna se solnedgångar:P haha

2009-10-15 @ 10:34:11
URL: http://johannasten.blogg.se/
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0