23:12 SOMETHING SPECIAL

Nämen, när jag inte har någonting att blogga om hittade jag lite bilder från Älskade Johannas blogg. Så trevligt.. Saknar den kvinnan oerhört obeskrivligt mycket. Hon är jämt så glad..

... och jag saknar att Frank har lämnat min övervåning. Buhu. Det kändes skönt att ha honom boendes ovanför.. nu måste jag åka flera flera km.. Tragiskt men sant.

Vi sprang och överraskade honom när han höll på att flytta. Haha. snyggt med mina strumpor, men den bjuder jag på.. eller iofs.. det kanske är det enda som ser normalt ut på mig?

... det obligatoriska tuggummit syns på bild. HURRA! Mamma, jag förstår att du älskar det. (eller inte, det är det enda jag får höra dagligen.. "Sluta smaska.. nu spottar du ut det där!!" Jahaja, man känner sig älskad..)

Johannas älskade pojkvän Isak. HAN KAN VERKLIGEN KLÄ SIG! Titta bara på hans senaste inköp - skorna. De är fantastiskt sjuukt snygga. Jag är så stolt över honom. Stolt över all kunskap den mannen bär på, stolt över hans klädstil, STOLT över hans fantastiska ödmjukhet och verkligen STOLT över hans sätt att ta hand om min johanna. Okej. Din. Eller.. vi delar lika.


WHAT HAPPENS IN VEGAS. Jag har blivit galen i filmer (blivit? Alltid varit!)

Kommentarer
Postat av: cagge

snyggt men kvinnligt

2009-10-08 @ 00:27:22
URL: http://bascagge.blogspot.com
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0