09:53 HIS BIRTHDAY TODAY


Efter frukosten igår tog jag cykeln mot l.o och hälsade på. Härlig morgon. Solen sken, kallheten (även kallad kylan!) var brutal och självaste kontrollen över allting blåste iväg. Annars var det great.

Finaste kyrkan. Korset gör allt.

.. en lugn morgon som det skådas..

... janne långben? Han är i alla fall en av mina favoritseriefigurer. HAHA, älskar hans skratt. Nästan som mitt... eh typ.

... en liten rosa cykel och en frans...

.. efter några minuter i skolan tog jag mitt pick och pack vidare på nästa äventyr. Gränby. Det har blivit så vackert där nu! En massa nya affärer..

... som ni kan läsa om här.


JAG TÄNKTE PÅ EN SAK. Det här med att ni skriver kommentarer, gör det, jag tar åt mig allting även om jag kanske inte hunnit svara på alla. Den senaste, angående vad en bibelskola är? Det återkommer jag med senare idag, ska bara sticka till jobbet en stund först. Jag uppskattar att ni frågar saker, då vet jag mer vad jag ska skriva om :)

När vi ändå är inne i resonemanget.. vad vill ni se mer av i bloggen? Det känns som om det är väldigt många nya läsare nu.. eller DET ÄR.. så jag tänkte köra en liten presentation senare också.. hoppas det är okej?

och sist men inte minst.. eller kanske faktiskt.. vill jag gratta jordens finaste unge till lillebror som fyller 12 år idag. Synd att jag inte kan vara där uppe och gratta, hade verkligen velat det.. eller kanske helt enkelt bara fika upp alla sjuttiofemolikasorters kakor? Man kan se det som man vill.. Anyway. GRATTIS GUBBEN!

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0