18:59 AT THE CONSERT


Johanna i snygg stickad tröja från h&m trend (den andra bilden blev så suddig, förlåt gumman :P)

Och jag hade på mig mönstrade leggings från h&m divided, jeansskjortan likaså, väska i läder h&m trend, ballerinas din sko, halsduk+skinnjacka ginatricot..

Vi var minst sagt laddade och taggade.. att konserten skulle vara en sådan succé kunde jag inte ens föreställa mig. SÅ KUL att inte ha några förväntningar.. man blir såå positivt överraskad! Tack Johanna. Tack för ALLT!

Kommentarer
Postat av: johannes (kidsclub)

kan bara instämma...konserten var grym! hade heller inga förväntningar och så knäcker dom! Trevlig blogg! ganska tjejinriktad;-) Ni är ju riktigt roliga, lägger ni alltid upp samma bilder på era bloggar? kör hårt på h&m!

2009-09-20 @ 19:43:26
Postat av: MALIN

johannes HEJ! (: Kul att du skriver hurru! haha, liite tjejinriktad svar JA, MEN dock är det flest män som läser den! jag ska verkligen köra hårt på h&m, jag ska ju bli din personliga stylist.. tänk på att uppdatera albumet med det :D haha, PLUS våra bloggadresser.. det var ju trots allt VI som hittade er! Och man kan tro det men NEJ, bara denna helg :P haha, vi stjäl varandras bilder - men vi är ju ganska nära vänner - som sagt. ta hand om dig! yey!

2009-09-20 @ 20:23:29
URL: http://maaaliiin.blogg.se/
Postat av: Camilla

För jäkla snygga bilder och du är ju toksöt tjejen! Måste kika in mer ... trevlig bloggi

2009-09-20 @ 21:13:47
URL: http://xccc.blogg.se/
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0