LÄR KÄNNA MIG


Vad tror du att du gör och är om tio år?
Jag tar hand om mina två barn i en vacker villa i förorten till sthlm och jag jobbar absolut inom H&M. Däremellan lagar jag middagar till min underbara man, ligger i sängen och tittar upp genom de två fönstren i mitt tak och skrattar när mina barn retar varandra lite lätt. Jag läser böcker i en vacker vit fåtölj och jag kurar in mig i min makes famn. Jag passar på att vara delaktig i kvarterets middagar och uppfostrar mina barn att alltid skratta. Jag städar efter min man när han slänger strumpor under sängen och jag står gärna och stryker klockan kvart över elva på kvällen. Jag reser med jämna mellanrum och familjen kommer alltid sättas som prio ett. Så är det bara.
I övik
Vad är du mest nöjd över med dig själv? Att jag vågar säga NEJ till saker jag inte vill göra. Det är inte många som gör det nuförtiden. Jag är även nöjd över att jag VÅGAR vara själv. 
Varför började du blogga? Tanken från början var väl mest att bloggen blev som en dagbok, att det jag skrev var från mina känslor och uttryck men nu idag är det ju bara helt fantastiskt roligt att inspirera andra. DOCK måste jag säga att jag älskar att bara sitta ner och läsa igenom mitt arkiv - tänk så roligt man hade det i gymnasiet.
Glad i Sthlm
hur lyckas du ALLTID vara så glad? Jag lyckas med tanke på att jag har verkligen INGENTING att vara ledsen över. Jag behöver inte vara arg. Jag tror på att genom ett leende kan man glädja så många andra. Ett bra tips är att lyssna på låtar som gör dig glad på morgonen och sedan stå och mima med borsten i handen framför spegeln - tro mig, dagen är räddad! haha.
Beskriv din framtid som du tror att den kommer att se ut (: Åh det känns som om jag precis har gjort det ovan.
I våras
Vilken är din favorit årstid och varför? :) Favoritårstiden är verkligen våren. Jag älskar hur blommorna börjar att blomma, hur mörkret blir till ljus dygnet runt, hur värmen bara stiger och man kan börja använda bara ben.. att sitta vid ån här i uppsala på kvällarna och bara njuta av lugnet. Och helt plötsligt bara bli kär.
Beskriv din stil och de plagg i din garderob som du skulle rädda om det började brinna =) Min stil är verkligen varierande med tanke på hur modet förändras faktiskt. Skulle beskriva den TRENDIG? Dock med så lite färg som möjligt kanske? haha, jag är så grå/svart/beige man bara kan bli. Plaggen jag skulle rädda? Nja, jag har inga direkta favoriter - skulle hellre rädda grannen i lägenheten bredvid om det började brinna! Jag älskar kläder MEN det går alltid att köpa nya.
18 år
vad pluggade/pluggar du på gymnasiet? Jag började mitt första år på frisörprogrammet i örnsköldsvik med världens bästa klass - 16 st tjejer. Kände dock att det var helt fel så efter ett år bytte jag till sam/ekonomi där jag gick mina två år. Så jag är liite utbildad frisör i grund och botten vilket har gjort att jag klippt mycket hemma och så. Anledningen till att jag bytte var framförallt att jag helt enkelt inte ville stå och klippa/färga hår resten av mitt liv OCH att jag ville ha en bredare utbildning. Mina bästa ämnen var geografi, svenska och matte. Geografi för att jag älskar kartor/huvudstäder/länder (fått av min mor), svenska för att jag älskar att skriva uppsatser och matte för att det är en utmaning och man blir så otroligt glad när man löst uppgifter (fått av min far). Det jag vill säga med detta är att jag INTE började om ett år trots att jag helt totalt bytte skola och linje. Jag fick läsa in HELA samhällsettan på sidan om hemma och tentade av alla ämnen medan jag läste tvåan i skolan. Allt går och jag gick ut med 1200p mer än alla andra!
"vad vill du bli när du blir stor?" :P Jag kommer alltid vilja jobba inom H&M och jag har mina mål som jag gärna håller för mig själv. När jag var liten sa jag det "jag ska alltid jobba på h&m". Det står jag för. Det är det bästa jag vet.
bloggar du för dig själv eller för dina läsare? Ja det är både och verkligen. Ibland känner man att vissa inlägg lägger man bara in för att läsarna ska få lite underhållning men många ggr är det för en själv, att få skriva av sig också :)
17 år
vad håller igång ditt bloggande? :) Alla underbara kommentarer, all inspiration i skallen och alla trender som visas på marknaden - ute i butiker, magasin och bloggar.
Hej! Var bor du och vad jobbar du med? Jag bor i Uppsala och jobbar på H&M, som sagt :)
Vet du när hm:s vårkatalog kommer, brukar den inte kommit vid det här laget? Åh det var en svår fråga men jag har för mig att den kommer ut i januari?
Vilka är dina favoritskor nu på vintern? Nu går jag gärna i alla mina fyra boots från skopunkten, helst av allt skulle jag vilja köpa ett par som verkligen är fodrade MEN känner att det inte är kalabalik ännu då jag aldrig är utomhus så länge.
Har du några låtar som du lyssnar på extra mycket just nu? JA! Alla jullåtar, brukar söka på celine dion, peter jöback och shirley, sonja och sanna på spotify för att få en rejäl julstämning. Mums!
Vad önskar du dig i julklapp? Här skulle jag kunna säga alla möjliga olika trendiga plagg men faktum är att jag absolut bara önskar mig ett par nya träningshandskar! Jag har fått ett par varje år de senaste tre åren och jag hoppas att tomten (läs mor och far) överraskar med ett par till. HAHA! Handskarna används ju nästintill dagligen och är ett MÅSTE när tunga vikter ska lyftas.
Vilka uteställen eller restauranger brukar du gå på? Jag går inte ut alltför ofta men då jag väl gör det är det BARA birger jarl i uppsala. Jag vägrar att gå till alla andra, nästan. Jag gillar Bj för dess musik - att man kan sjunga med till alla låtar - det är ett MÅSTE när man ska dansa.
Vad tycker du om Lanvin-kollektion och har du något där ifrån? Jag tycker att den blev lite överskattad, dock ursnygga plagg - verkligen - men plaggen är sådana som man kanske bara kan använda EN gång och aldrig mer? Nej tyvärr, jag hade velat köpa men jag var icke i uppsala under den perioden. I kollektionen gillade jag som mest färgerna (ja, tro det eller ej) och de vippiga klänningarna med tyll.
Tycker du det var rätt som vann idol? Nej det tycker jag inte. Minnah borde ha vunnit då jag känner att hon passar bättre på det sätt VINNAREN ska fortsätta året efter.. OCH för att Minnah verkligen har vuxit fram under programmets gång på ett helt annat sätt. Jay var ju bäst från ruta 1!
Vilket land skulle du vilja åka till? Jag skulle verkligen vilja åka till USA, frankrike och italien. USA för att jag vill uppleva allt som filmer och tv visar, frankrike för dess charmiga sida (läs paris) och italien för modet.
Favoritmaträtt? Jag skulle ljuga om jag skrev någonting annat än kyckling? Jag lever på kyckling. Jämt! haha.
Från vilket märke köper du ditt smink? Åh, Loreal, maxfactor och lite maybelline och läppstiften från MUS. En bra blandning. Skulle såklart vilja skriva YSL, CHANEL och DIOR men jag vill vara ärlig.
Ärlighet varar längst. Jag hoppas ni gillar mina svar.

Kommentarer
Postat av: ellen

första bilden var härlig.

2010-12-16 @ 12:45:52
URL: http://rett.blogg.se/
Postat av: Elin

bra svar! :)

2010-12-16 @ 18:01:51
URL: http://ejjson.blogg.se/
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0