20:06 EN BILPARKERING KAN GE GLÄDJE



Jag gillar hur jag i alfabetisk ordning sorterat exakt ALLA filmer (dock inte böcker, de står i en annan ordning!). 

Annars har jag hunnit med att hämta bilen och parkerat den såklart. DET kan jag säga, älskade vänner, att det var INTE det lättaste (kan man få in ordet "det" i en mening mer?) anyway, jag hittade en sista där i närheten och parkerade. Javisst. Jag hade inga kronor alls så fick gå hem, hämta små små pengar, springa tillbaka. Lägga i pengar. JAHAJA? Efter fyra kronor hakar den upp sig. Mor är i telefonen och undrar om jag spelar ett flipperspel.. "NEEEJ, jag har bara ett stort utbrott på självaste biljettautomaten!" Ja, självfallet slog jag till den etthundra gånger. MEN efter all denna hets och stress gick jag hem och åt choklad. Kan en kvinna älska choklad mer? Nej. Sedan gymmet (igen? ja) och när jag efter det gick hem började jag fundera HUR i hela fridens dagar jag ska göra för att få behålla min parkering när jag åker iväg och hämtar mamsen.
SEDAN slog det mig. Kan det bli lättare? Jag tar ju såklart min köksstol med mig och ställer den MITT I parkeringsrutan? ÅH SÅ SMART, ibland tror jag att det växer ett geni inuti mig som då och då sprudlar av smarta förslag och idéer. Iallafall, jag kan se detta framför mig, hur en kär barnfamilj är ute på kvällskvisten, barnen skriker i baksätet av trötthet och hunger, frugan försöker hålla glädjen uppe och erbjuder lekar i mängder, mannen i sin tur brinner av arghet när det inte ens finns en liten lucka. MEN ena ungen skriker att han ser en parkering och ja, såklart han gjorde, pappan blir så glad och leendet drar från öst till väst, minsta ungen skriker av glädje. ALLA blir lyckliga... till dess att de kommer fram och ska köra in. Då ser han den. STOLEN. Ikea 599:- Besvikelsen tar över och barnen kliver av för att gå. Pappan fick parkera vid willys och kom inte till sängs förrän efter tolv.
Så kommer Mallan brallan och ska parkera, stolen står kvar och mamsen får gå och ställa den åt sidan. Härlig parkering till imorgon. CHECK!

Kommentarer
Postat av: Anonym

xD

2010-02-18 @ 18:33:04
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0