14:10 VÄLKOMMEN HEM TILL MIG

Titta så fina de är! Marilyn fick flytta in alldeles för bara någon timme sedan (jag var den värsta kunden man kan tänka sig "den får inte vara för färggrann men inte heller svartvitt. Det MÅSTE vara Marilyn och helst med bara en liten accentfärg..." blabla. Han letade och letade. Vi kom tillsammans fram till denna och han monterade ihop den (kanske skulle ta med den andra tavlan som jag själv monterade ihop igår till honom.. eh.. jag råkade lägga den på ett ostädat och ICKE dammsuget golv och nu, tjaa.. den är dammig - INUTI! Jahaja. Värre saker har säkert hänt på detta klot.. men jag är skeptisk förtillfället.)

Juste, skulle lämna in min klocka också. Gick dit med garantin och klocka. "Garantin täcker inte detta så det kostar.. tjaa.. 150 kr för en ny sek-visare och ett nytt glas går på över trehundra" Jag sa tack och adjö. HUR KAN EN MÄNNISKA TRO ATT JAG SKA BETALA när jag har en garanti? Dum. DUM. Otrevlig också. Tacka vet jag H&M.

Köpte mig lite annat idag också.. ni får se snart. FÖRST ska jag sätta mig och titta på en film jag investerade i. Med tanke på att SOMMAREN MED GÖRAN är min favorit just nu.. kan denna tänkas bli en konkurrent...

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0