16:51 FÖR NÅGRA MÅNADER SEDAN


JAG ÄR PROPPMÄTT! Här snackar vi mätt på hög nivå. Gjorde precis ris och laxfilé sedan hade jag även köpt en sådan där "skagenpanna" som man häller i och ge-mig-styrka vad gott det var! Då kom jag att tänka på den tiden i december när jag inte hann äta middagar utan allt kretsade kring jobbet och wow vilken skillnad. Eller wow och wow, jag ser ut som ett vandrande skelett och vägde 5kg mindre. Såg jag verkligen ut sådär? Inte konstigt att människor sa till mig.

Nej vetnivad, min kropp reagerar sjuuukt dåligt på stress (är det inte min mage - så är det min vikt) och jag är trött på det. Kan jag inte bara få leva som en normal funtad människa? Nu står det träning på schemat med fialotta.

OCH FÖRRESTEN - ni får tycka vad ni vill. Jag tycker om min kropp som den är NU. Jag är ju fortfarande Malin - dock lite större, lite bredare.. tjaa.. tänk bridget jones! HAHA.


Kommentarer
Postat av: anna

hej, jag har precis startat upp en blogg men förstår mig inte alls på designen, kan du snälla skriva om hur man gör med headern o allt sånt? tacksam för svar!

2010-03-22 @ 16:55:02
Postat av: Robin trogen läsare..haha

Var fan är du stor din knäppgök!

2010-03-22 @ 21:47:57
Postat av: tess

bara du mår bra så :) sen tror jag du är superfin med några kilo extra än på bilderna! pusss

2010-03-22 @ 22:32:12
URL: http://modefasoner.blogg.se/
Postat av: Gabi

Hur fin som helst och gillar toppen! as nice:)

2010-03-24 @ 18:49:02
URL: http://dusunce.blogg.se/
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0