STYLING

När jag ser alla idoler på tv:n kittlar det i mina fingrar och jag vill bara hoppa in och stajla allihopa. Ibland undrar jag hur de tänker när de tar på vissa HELT FEL kläder? har ni tänkt på det? Jag kände nu då att jag ville sätta ihop ett litet kollage för att stajla flickfavoriten - Daniel, bara för att han är så fin i sina kläder men skulle i dessa plagg bli helt smashing (vi får la se hur det ser ut i tv:n framöver då!)

Jeansen ska vara perfekt slitna, inte för mörka, inte för ljusa, inte för tajta, inte för slappa. De är A och O i en outfit, har man för tajta mörka jeans ser bara benen ut som två pinnar - big nono. Dessa kommer ifrån Acne och heter Max Twill Black. Riktigt snygga faktiskt.
Halsbandet är en självklarhet och bör alltid sitta på, här ett snyggt kors (där själva kedjan bör vara en modell längre).
Bootsen får gärna vara i brun färg - för att chocka den resterande lite svartvita outfiten. Brunt kommer hålla hela vintern och passar givetvis till det mesta. Dessa kommer ifrån Manolo och det finns såklart billigare varianter på Nilson, Dinsko.. osv.
Tshirten SKA vara urringad, åtminstone här på Daniel eftersom han har så otroligt snygga nyckelben. De ska framhävas med hud. Den får även vara lite slapp i modellen vilket bara ger intryck av ren manlighet.
Skinnjackan är ett måste, den bör vara öppen - så man ser den snygga tshirten under, och får hemskt gärna vara i svart - MEN - även brun går. Jag är mer för sneda dragkedjor framtill men hittade ingen bild som passar detta.

VAD TROR NI OM DETTA? KAN DETTA VARA EN HIT?

Kommentarer
Postat av: annamedhs - annahs

tror det skulle bli suuper bra!

2010-10-03 @ 16:41:55
URL: http://annamedhs.blogg.se/
Postat av: Karin

hehe ja du kan säkert bättre:D

2010-10-03 @ 16:50:29
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: paulina

snyggt :)

2010-10-03 @ 17:36:32
URL: http://paulinas.bubbleroom.se/
Postat av: SANDRA-EN BRA BLOGG!!

riktigt snyggt!

daniel är skitsöt btw :)

2010-10-03 @ 19:03:50
URL: http://saandraans.blogg.se/
Postat av: matilda

tror det hade blivit kanon!

2010-10-04 @ 17:15:25
URL: http://annamatiildas.blogg.se/
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0