ÖVERRASKNINGAR




Jag tänker alltid "tänk om jag har fått någonting fint på hallgolvet" när jag vrider om nyckeln och den här gången gav min tanke resultat. Världens bästa Johanna har gjort ett fint kollage till mig där hon klistrat in saker som tydligen är JAG i allra högsta grad (gillar poängen där "snart gift".. undrar dock om man behöver en jagälskardig man först?) och på baksidan skrivit en härlig text i fin skrift. Hur glad blir man inte? Veckan innan fick jag ett halsband på posten av min kusin Viktoria. Jag har helt enkelt världens bästa vänner.

Annars har jag pendlat mellan ipren, nässpray, halstabletter idag MEN jag måste säga att det fungerade hur bra som helst. Allt blir ju vad man gör det till och med ett leende på läpparna och rätt inställning - då klarar man allt. Däremot hatar jag verkligen den här känslan, orkeslösheten. Ni vet, man orkar absolut ingenting och man kan icke göra någonting åt det hela. Häromdagen sa Daniel att jag var klen - hallå, jag tror lätt att jag tar honom i armbrytning! HA! - men igår kände jag verkligen att hans ord "klenis" satt sina spår i sinnet. Jag vände då jag påbörjat min träning, det gick liksom inte.. och om Malin MALLAN Rönnquist vänder på ett gym - då har det gått långt. Så förlåt alla människor men just idag är jag stark (hej pappa!)... NOT!

Kommentarer
Postat av: Ida Sandell Stålsjö

SV: ja, visst är den häftig! :) och vilken söt vän du har, vad roligt att få något sånt! :)

2011-02-19 @ 18:33:23
URL: http://idavendela.blogg.se/
Postat av: SANIA CLAUS

varsågod :D :D finns även ett par röda och ett par i roligt mönster!

Postat av: Karin

Vad himla kul att höra Malin:)

Hoppas du har en fin helg!

2011-02-19 @ 18:40:11
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Hanna

krya på dig :)

2011-02-19 @ 19:04:49
URL: http://everydayhanna.blogspot.com/
Postat av: Paulina hilding

hoppas du har en fin lördag :)

2011-02-19 @ 21:02:12
URL: http://paulinas.bubbleroom.se
Postat av: Ida

Tänkte skriva en rad.. eller två! Jag kommer knappt ihåg hur jag kom in på din blogg men jag tror det hade med Daniel att göra.. Men det är absolut inte tack vare han jag stannat kvar här! Din blogg har blivit en del av den dagliga blogg-läsningen och jag gillar det! tänkte bara säga det :)

2011-02-20 @ 02:22:02
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0