DAG 13 - I TUSEN BITAR


Den första gången jag såg dig - mitt hjärta slog dubbla slag och mitt leende var på sin plats. Ögonkontakten du gav. Ditt leende, skratt och din trygghet fann jag väldigt attraktiv. Vi började prata och du presenterade dig med för- och efternamn och jag glömde bort det lika snabbt. Jag lyssande inte för en sekund. Jag såg bara du. Ditt vackra du. Det var som om alla andra bara försvann bortom horisonten... och så var den kvällen över.

Dagen efter möttes vi av en slump igen då du ropade mitt namn när jag och min vän gick förbi. Helt plötsligt var vi alla samlade, satte oss vid ett bord och du höll om mig. Jag trivdes. Skratt och bus och en massa galna påhitt var ett faktum. Efter det gick vi vidare och sedan hand i hand genom gatorna. Du pratade på som aldrig förr och när det var dags för hejdå satte vi oss ner på trottoaren och pratade ännu mer. Jag var helt inställd på att det var sista gången jag någonsin skulle få se dig - då du kysste mig.

Ännu en dag passerade och jag har troligtvis aldrig suttit och väntat så länge på ett sms. Strax efter klockan 14 plingade det till och jag flög upp ur vattnet då min vän ropade att jag fått ett meddelande. Det var du. Vi kom förbi hos er och du lovade och svor på att du inte skulle bada en minut till den dagen. Vad fel du hade då du efter två timmars bad steg upp ur poolen. Jag ville bara vara med dig hela tiden, hela dagen, varenda sekund.

Den näst sista dagen var nu kommen och jag kände en djup ångest över att aldrig mer få se ditt vackra face. Du hörde av dig på dagen och jag svarade glatt tillbaka. Så var kvällen kommen och vi stötte på varandra av en ren slump. Du sa, exakt såhär: "Men va? Hur hittade du mig?" jag svarade, exakt såhär: "Jag öppnade mina ögon och du bara.. stod där!" Så var det fyrverkerier och du stod med dina armar runt min kropp. Kvällen fortsatte och jag kände att det inte skulle bli bättre än såhär så jag och min vän började gå hem. Då kom ni efter och frågade vart vi skulle.. vilket resulterade i att vi gick hem till er. Jag ställde mig på din balkong och blickade ut mot oändligheten då du dök upp och frågade, exakt såhär: "Vad tänker du på?" jag svarade, exakt såhär: "Att imorgon.. då är allt över". Vad rätt jag hade.

Morgondagen. Dagen för hemfärd. Jag och min vän hade sovit exakt två timmar för att sedan kliva upp och njuta av dagen. Vid lunchtid dök dina vänner upp hos oss - du var inte med. Jag trodde faktiskt inte att jag skulle reagera på det sätt jag gjorde då jag helt enkelt bara började springa därifrån, sätta mig ner på en parkeringsplats och gråta. Om det var för att jag var hungrig eller för att jag var så himla galet intresserad av dig det vet jag inte. Så bestämde jag mig för att gå och köpa lite vykort - bara för att komma ihåg den här resan och sedan gick jag tillbaka till poolen.. med långsamma kliv.. när jag plötsligt såg.. dig. Min vän ropade "Malin, titta vem som är här?" och du bara flinade. Jag satte mig för att inte svimma och sedan hoppade jag i för att slingra mig omkring dig. Mitt leende gick från ystad till haparanda och jag var om möjligen lyckligast exakt vid denna tidpunkt.

Ett år senare möttes vi upp och allting föll bara på plats. Det var som om ingenting hade hänt (från min sida) inga dagar hade gått, du var helt enkelt precis så fantastiskt perfekt som du var ett år innan. Jag höll fast vid dig så länge det bara gick, jag var helt enkelt rädd för att släppa taget. Släppa känslan och bara känna mig.. tom. Du fick mig att känna lycka bara genom din blick och ditt sätt att dra håret på perfekt plats vid öronen innan foton ;) Jag var så kär i dig. I flera års tid. Det värsta var alla minnen som upprepade sig om och om igen i huvudet och det bästa var faktiskt alla minnen som faktiskt upprepade sig. Du fanns i mina tankar från dag 1 och det krävdes exakt 44 anledningar (jag ljuger inte) för mig - att falla för dig.

Det börjar närma sig alla hjärtans och jag bjuder på de två största och värsta kärlekarna i mitt liv. Imorgon är dagen D och jag kommer skriva om den människa som betytt mest för mig. Någonsin. Den första dagen vi träffades - exakt på alla hjärtans dag.

Kommentarer
Postat av: Siri - En personlig blogg om mode och stil.

Åh va fint du skriver! Kan verkligen känna med dig! :)

2011-02-13 @ 10:06:41
URL: http://siribeckman.se
Postat av: brenda

I love it!



Today is the last day you can join my zara dress give away on my blog, so join if you like!



http://givelivelovelife.blogspot.com/2011/01/give-away.html

2011-02-13 @ 10:20:28
URL: http://givelivelovelife.blogspot.com
Postat av: Marcus Å

Du skriver så vackert! :)

2011-02-13 @ 10:26:11
URL: http://slipsens.se
Postat av: Anonym

så vacker du skriver å så söta bilder på dig!

2011-02-13 @ 11:01:27
URL: http://idacharlottepettersen.blogg.se/
Postat av: Pauline

Åh vad fint du skriver! Är detta på riktigt det du skriver? :)

Isåfall, GUD vad underbar känsla.

Jag blev nästan lite "kär" när jag satt och läste detta!

2011-02-13 @ 11:02:01
URL: http://peijo.blogg.se/
Postat av: MARIA - mode, outfits & inspiration

Otroligt vackra bilder, & gud så bra du skriver! Åh, vad jag hoppas att jag får uppleva sån där kärlek, snart.

2011-02-13 @ 11:22:03
URL: http://mmiaas.blogg.se/
Postat av: BEAUTY SECRETS

Du skriver så fint och så vacker du är!:)



Ha en skön söndag!<3

2011-02-13 @ 11:40:39
URL: http://beautyandsecrets.blogg.se/
Postat av: Anna

Vackert skrivet som vanligt!

Ser fram emot morgondagens story!

Ha en bäst söndag!

2011-02-13 @ 11:56:38
URL: http://smid.blogg.se/smidsfashion
Postat av: Marcus Å

Vad ska du göra idag då? :)

2011-02-13 @ 12:03:50
URL: http://slipsens.se
Postat av: PAUSE

du skriver bra!! fina bilder

2011-02-13 @ 12:15:38
URL: http://www.finest.se/pause
Postat av: Sabina

Åh så fint!

Om du hade skrivit en bok och släppt den skulle jag genast köpt den. Och jag brukar aldrig tycka om böcker, men den boken hade jag tyckt om! :)

2011-02-13 @ 13:31:04
URL: http://musikmongot.blogg.se/
Postat av: Maja Hurtigh

Oj! Vad fint skrivet :) vackert.

2011-02-14 @ 10:08:29
URL: http://enochenhalvmeter.se/
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0